Okulumuzdaki Deneme Sınavları Devam Ediyor

Okulumuzda 11. ve 12. sınfılara yönelik TYT denemelerinin iki haftada bir yapılması planlanmış ve iki hafta önce bir deneme sınavı uygulandığı gibi bu cuma günü de bir sınav uygulanacaktır. Geçen haftanın deneme sonuçları rehberlik servisimiz tarafından incelenerek öğrencilerle paylaşıldı ve gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin net sayıları hakkında görüşmeler yapılmış, gerekli görüldüğünde ilgili dersin öğretmeniyle işbirliği yapılmıştır. Talep eden öğrencilere ders çalışma programı hazırlanarak kontrolleri yapılmıştır.

12. sınıf öğrencilerine bir üst eğitim kurumuna geçiş sınavlarının tanıtılması, hedef belirleme, motivasyon, verimli ders çalışma, kaygıyla başa çıkabilme konularını hakkında sınıf rehberliği yapılmıştır.

11-03-2020

Yayın: 25.11.2021 - Güncelleme: 25.11.2021 14:53 - Görüntülenme: 104