BİLECİK / BOZÜYÜK - Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzda e-okul EBA ve MEBBİS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Okulumuzda e-okul  EBA ve MEBBİS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

06/01/2022 tarihinde Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine yönelik e- okul, MEBBİS ve EBA uygulamaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

MEBBİS'teki kişisel bilgilerin güncel tutulmasının önem arz ettiği hatırlatılarak sistemin özellikleri ve modüllerin kullanımı hakkında bilgiler verildi.

EBA platformunun genel özellikleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Canlı Ders, Akademik Destek, Mesleki Gelişim, Kütüphane, Müze Deneyimleri, Soru ve Sınav Sistemi, Gruplar, Dosyalar sekmelerinin nasıl kullanılacağı üzerinde duruldu. Pandemi döneminde birçok özelliği kullandıklarını belirten öğretmenler; not yükleme, sınav oluşturma gibi özellikleri aktif olarak kullanmaya devam ettiklerini söylediler.

e-okul sisteminde yapılan güncellemeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Okul pansiyonunda nöbet tutan öğretmenlere ayrıca şifre tanımlanarak pansiyonla ilgili veri girişlerinin ne şeklide yapılacağı uygulamalı olarak gösterildi.

06-01-2022

Yayın: 06.01.2022 - Güncelleme: 06.01.2022 14:43 - Görüntülenme: 151