"Gençlik ve Ahlaki Değerlerimiz" e-twinning Projemiz Tanıtıldı

"Gençlik ve Ahlaki Değerlerimiz"  e-twinning Projemiz Tanıtıldı

Okulumuz İngilizce öğretmeni Büşra Bikem BOZDAĞ ve öğrenciler tarafından yürütülen e-twinning projelerimizden biri olan "Gençlik ve Ahlaki Değerlerimiz" kapsamında öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler ve proje tanıtıldı.

Amacı öğrencilerimizin ahlaki değerleri kazanmalarını sağlamak ve yaygınlaştırılmasını sağlama olan proje kapsamında; web2 araçları kullanarak logo tasarımı yapma, Yunus Emre şiiri seslendirme, yaşlı ziyaretleri,8 Mart kadınlar günü kutlaması, Türk Bayrağı tasarımı, 18 Mart şehitlik ziyareti, sevgi kavanozu hazırlama ve Ramazan Ayı etkinlikleri yaptılar. Ayrıca proje sürecinde ünlü yazar Sinan YAĞMUR ile zoom aracılığıyla söyleşi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz projenin her aşamasında aktif rol almıştır.

18-04-202218-04-202218-04-2022

Yayın: 18.04.2022 - Güncelleme: 18.04.2022 12:17 - Görüntülenme: 156