BOZÜYÜK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KANTİN İŞLETME (KİRALAMA) İŞİ İHALE İLANI

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi kantini 2886 Sayılı Devlet İhale Kanu'nun 35/d ve 51/g maddelerine göre kiraya verilecektir.

BOZÜYÜK  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN

BOZÜYÜK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

KANTİN İŞLETME (KİRALAMA) İŞİ İHALE İLANI

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesikantini 2886 Sayılı Devlet İhale Kanu'nun 35/d ve 51/g maddelerine göre kiraya verilecektir.

İHALENİN KONUSU VE BAŞVURUYA İLİŞKİN HUSUSLAR

1-İhale Konusu İşe İlişkin Bilgiler

İhale konusu işin:

Adı

Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Kantin İşletme (Kiralama) İşi

Kantin Yeri ve M2'si varsa pafta,ada ve parsel numarası

Zemin Katta 50m²lik alan

c)

İhale edilecek kantinin mevcut durumu

İşletilmektedir.

d)

İhale edilecek okulun adresi

Yediler Mah. 554. Sk. No: 1 Bozüyük/BİLECİK

e)

Telefonu

0 2283142046

f)

İhale edilecek okulun öğrenci sayısı ve öğrenim durumu

Öğrenci sayısı 109, 14'ü yatılı

g)

Tespit edilen muhammen bedel (Bir aylık tahmini işletme bedeli.)

350,00TL(ÜçyüzelliTürkLirası)

h)

Varsa tespit edilen demirbaş bedeli

ı)

Geçici teminat bedeli

89,25.-TL(SeksendokuzLirayirmibeşKuruş)

i)

Diğer teminatlar

:

İhaleyi alan kişiden % 6 Kesin Teminat alınır.

2-İhaleye İlişkin Bilgiler

İhaleye ilişkin bilgiler:

İhale usulü

:

Pazarlık usulü (2886 S.K.- 35d ve 51g)

İhalenin yapılacağı adres

:

Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Yediler Mah. 554. Sk. No: 1 Bozüyük/BİLECİK

3-İhale Dokümanının Görülmesi ve Temini:İhale dokümanı aşağıda belirtilen adreste bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye katılacak isteklilerin, idarece onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.İstekli ihale dokümanını satın almakla, ihale dokümanını oluşturan belgelerde yer alan koşul ve kuralları, kabul etmiş sayılır.

İhale dokümanının görülebileceği yer

Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi

b)

İhale dokümanının satın alınabileceği yer

Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

c)

İhale dokümanı satış bedeli (varsa vergi dahil)

:

50.00.-TL (ElliTürkLirası)dır. İhale dokümanını satın almak isteyenler bedelini Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği'nin TC. Ziraat Bankası Bozüyük Şubesi nezdinde bulunan TR800001000122542363705001 İban nolu hesabına yatıracaklardır. Bankadan alacakları dekontla Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünden şartnameyi temin edeceklerdir.

4- İhaleye İlişkin Belgelerin Verileceği Yer, İhale Tarihi ve Saati:

İhaleye İlişkin Belgelerin Verileceği Yer

Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü

İhale Tarihi ve Saati

15.11.2021 -15.00

c)İstekliler ihaleye ilişkin belgeleri, son başvuru tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere bizzat elden teslim edeceklerdir. Son başvuru saatine kadar idareye teslim edilmeyen ihaleye ilişkin belgeler değerlendirmeye alınmaz. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir

d)İdareye verilen veya ulaşan ihale belgeleri, herhangi bir sebeple geri alınamaz.

e)   İstenilen belgelerin aslı veya noter tasdikli olanlar verilecektir. Aslı idarece görülmüş ibaresi olanlar da kabul edilecektir.

f)İhale için tespit olunan tarih tatil gününe rastlamışsa, ihale tatili takip eden ilk iş gününde aynı yer ve saatte yapılır.

g)Çalışma saatlerinin sonradan değişmesi halinde de ihale yukarıda belirtilen saatte yapılır.

h)    Saat ayarlarında, Türkiye Radyo?Televizyon Kurumunun (TRT) ulusal saat ayarı esas alınır.

ı)Kantin, açık alan,salon vb.belge sahibinin işletmesi zorunludur.

5-  İhaleye Katılacak Olanlardanİstenilen Belgeler:

a)       T.C. Vatandaşı olmak.

b)       Bozüyük Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Ziraat Bankası Bozüyük Şubesi bulunan TR80 0001 0001 2254 2363 7050 01 İban nolu Okul Aile Birliği hesabına, kiralanacak okul kantininin ismi belirtilmek suretiyle Yıllık Muhammen Bedelin (%) 3'ü kadar (89,25 TL) geçici teminatın yatırıldığına dair banka dekontu veya herhangi bir bankadan alınacak Teminat Mektubunun aslı (2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 26. Maddesinde belirtilen değerler teminat olarak kabul edilecektir.

c)       İkametgâh Belgesi.

d)       Nüfus Cüzdanı ve arkalı önlü fotokopisi.

e)       Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınan Adli Sicil Belgesi(Aslı) (Taksirli suçlar ile tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, basit nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet,    hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunanlar ve kamu haklarından yoksun bırakılanlar ihaleye katılamazlar.)

f)        Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin 17. Maddesine göre yapılacak ihaleye katılımcılardan, öncelikle "Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesine veya 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu'na göre kantincilik alanında verilmiş İş Yeri Açma Belgesine sahip olanlar kabul edilecektir. Ancak katılımcıların hiç birinde bu belgelerden en az biri yoksa kalfalık veya kurs bitirme belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranacaktır." (Belge aslı veya aslı gibidir onaylı olmalıdır.)

g)       Adına kayıtlı kantin, açık alan, salon vb. işletmesi bulunmadığına ve ihaleden men yasağı olmadığına dair belge

h)       İstekli ihaleye vekâlet ile iştirak ediyor ise noter tasdikli vekâletname.

i)        İhale Şartname bedelinin yatırıldığına dair belge(İhale adı açıkça yazılacak)(İlgili Okul Müdürlüğünden temin edilecek, ihale adı açıkça yazılacak ve onaylı olacaktır.)

Keyfiyeti ilan olunur.

Yayın: 09.11.2021 - Güncelleme: 09.11.2021 15:10 - Görüntülenme: 1139